Preloader

O nama

Mi smo online prodavnica koja se bavi prodajom vrhunskih vina iz raznih krajeva sveta. Imamo široku paletu vina I to preko 400 etiketa vina.
Nudimo široku paletu vina, od svežih I voćnih belih vina do bogatih I složenih crnih vina, pa čak I penušavce za posebna prilike, kao I sva druga alkoholna pića gde spadaju rakije, likeri.
Ljubiteljima vina omogućavamo pristup najboljim vinima po povoljnim cenama
Vina I sva druga pića su pažljivo odbrana I testirana kako bismo osigurali visok kvalitet.
Naša stranica vam omogućava jednostavno I intuitivno pretraživanje I narudžbinu vina.
Mozete filtrirati vina po vrsti, regiji, ceni kako biste pronasli savršeno vino za svoj ukus I budžet.

Nudimo brzu I pouzdanu dostavu vina na vašu adresu, tako da se možete opustiti I uživati u svom omiljenom vinu uz udobnost svoga doma ili pak proslavi ili već bilo kom drugom slavlju koji ste sebi priuštili. Takođe nudimo I opciju poklon paketa za posebne prilike poput raođendana , venčanja ili poslovnih događaja.
Naša ponuda se redovno ažurira kako bismo vam pružili najnovije I najkvalitetnije proizvode na tržistu.
Kod nas ćete naći vrhunska vina po vrlo pristupačnim cenama. Nudimo vina različitih cena, tako da možete pronaći ono što odgovara vašem budžetu, ali uvek ćete biti sigurni da kupujete vino vrhunskog kvaliteta, koja dolaze direktno od proizvođača, tako da je svako vino 100% autentično.

Posetite naš shop vina I pregledajte našu široku paletu vina. Možete se registrovati kod nas na sajtu i samim tim ostvariti popuste kao lojalni kupac, kao I upoznati se sa novitetima na tržištu koje ćete pronaći na našem blogu.

HVALA ŠTO STE ODABRALI NAŠ VINSKI ŠOP I NADAMO SE DA ĆETE UZIVATI U NASOJ PONUDI

POPUST AKCIJA
REGULARNA CENA 2.000,00 DIN AKCIJSKA CENA 1.500,00 DIN